Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز-ايرنا- مدير عامل شرکت برق منطقه اي خوزستان گفت: با توجه به گزارش هاي سازمان آب و برق خوزستان مبني بر کاهش توليد از نيروگاه هاي برق آبي استان، لازم است از امروز به فکر جبران اين کمبود باشيم.

محمود دشت بزرگ شامگاه يکشنبه در نخستين نشست تخصصي کميته توليد و مصرف برق استان، در سالن جلسات شرکت برق منطقه اي خوزستان اظهار کرد: در پيک سال گذشته چهار هزار و 300 مگاوات توليد برق آبي داشتيم که با کاهش 2 هزار و 300 مگاوات در سال 97 رو به رو خواهيم بود که به معناي 50 درصد کاهش توليدات برق آبي در سال آينده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: در چنين شرايطي، مساله مديريت تقاضا و مصرف برق مي توانند بسيار کمک کننده باشد بنابراين شرکت برق منطقه اي و توزيع برق استان بايد در ميزان مصرف شرکت ها و مشترکين برنامه ريزي درستي اعمال کنند.
مديرعامل شرکت برق منطقه اي خوزستان با اشاره به تاثير کمبود آب بر نيروگاه هاي حرارتي به ويژه بخار عنوان کرد: با توجه به کيفيت و حجم آب پايين دست سدها، ممکن است نيروگاه هاي بخار ظرفيت کامل توليد برق نداشته باشند و محدوديت ها را در توليد تشديد کنند.
وي ادامه داد: نياز است تا با هماهنگي با شبکه مديريت شبکه و شرکت توانير، ظرفيت دريافت برق را از شبکه هاي مجاور افزايش دهيم تا در صورت نياز، کمبودها را از شبکه هاي مجاور جبران کنيم.
دشت بزرگ با بيان اين که يک رشد هشت درصدي نسبت به سال 96 براي براي پيک سال آينده پيش بيني شده است گفت: براي اين رشد بايد افزايش ظرفيتي معادل 800 مگاوات داشته باشيم که با لحاظ کردن صادرات به عراق و انتقال به استان هاي مجاور، پيش بيني 9 هزار مگاواتي را براي تابستان 97 داريم و بنابراين برنامه ريزي ها بر اين مبنا انجام مي شود.
وي با بيان اين که پروژه هاي شرکت برق منطقه اي با اولويت نقاط حساس تر اجرا مي شود، تصريح کرد: اين پروژه ها بايد در نقاط اولويت دار مانند شمال، شمال شرق و مرکز خوزستان که خشکسالي و کاهش توليد برق آبي بر آنها تاثير گذار است، به نتيجه برسند و اميدواريم که منابع لازم براي اتمام اين پروژه ها هر چه سريع تر تخصيص يابد.
مديرعامل شرکت برق منطقه اي خوزستان عبور از تابستان 97 را نيازمند همکاري همه نهادهاي مربوطه دانست و گفت: تابستان زودرسي در پيش داريم و مشکلات خشکسالي و کاهش توليد نيروگاه هاي برق آبي روشن است، بنابراين همه بايد نسبت به شرايط حساس شده و از امروز به فکر راه حل باشيم.
دشت بزرگ با اشاره به پيش بيني اختلاف توليد و مصرف 5 هزار مگاواتي در پيک سال 97 عنوان کرد: لازم است که از توانايي هاي رسانه ها براي اصلاح الگوي مصرف و تبيين شرايط پيش رو نيز کمک گرفته شده و صنايع پر مصرف نيز آگاهي سازي و اقدامات لازم جهت کاهش مصرف را انجام دهند تا کمترين آسيب را ببينند.
نخستين نشست تخصصي کميته توليد و مصرف برق استان خوزستان در پي وقوع خشکسالي و بحران آب در در سال آبي 97-96 به منظور ارائه و بررسي تمهيدات لازم در جهت بررسي توليد و نحوه مصرف برق با حضور نهادهاي مربوطه در شرکت برق منطقه اي خوزستان برگزار شد.
در اين نشست 17 ارگان از جمله فرماندهي نيروي انتظامي، شرکت آب و برق خوزستان، آبفا و شرکت هاي بزرگ مانند فولاد و نفت، نيروگاه ها و سازمان صنعت و معدن استان حضور داشتند.
گفتني است اين کميته تا پايان تابستان 97 براي عبور از بحران تشکيل جلسه خواهد داد.
اين کميته بنا به درخواست ستاد خشکسالي استانداري خوزستان تشکيل شده تا مسائل مربوط به کم بارشي و تاثير آن بر صنعت برق را براي عبوري با کمترين آسيب در تابستان پيش رو مورد تجزيه و تحليل قرار دهد.
6064
خبرنگار: سپيده اسکندري** انتشار: محسن بهاروند
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • پست برق ۱۳۲ ‌کیلوولت‌ شاهد بهبهان برق‌دار شد
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند