Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: از دو سال پیش برای توسعه زیرساخت های صنعت برق، برق منطقه ای خوزستان به یک قرارگاه سازندگی تبدیل شده است و در صورت پشتیبانی وزارت نیرو و توانیر ظرف سه سال آینده به یک شرکت پیشرو و برند در صنعت برق کشور تبدیل می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمود دشت بزرگ در جلسه ارزیابی عملکرد سال ۹۶ معاونت بهره برداری با حضور تیم ارزیاب شرکت توانیر، اظهار کرد: بر اساس آمار و ارقام سال ۹۷، خشک ترین سال در نیم قرن اخیر است و این خشکسالی به خصوص در خوزستان بر صنعت برق تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای عبور از این شرایط باید یک بازتعریف در فعالیت های خودمان داشته باشیم و با شرایط اقلیمی که علائم نشان از پایداری آن در آینده دارد منطبق و سازگار شویم.

وی ادامه داد: در سال گذشته برای مقابله با گرمای ۵۴ درجه و ریزگردهایی با چندین برابر حد مجاز، اقدامات خوبی برای پایداری شبکه انجام شده که نتایج و نقطه عطف آن را در سال ۹۷ که همراه با رشد مصرف و گرمای هوا است خواهیم دید.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان اضافه کرد: در چنین شرایطی یکی از اقدامات مهم، بحث های مدیریت مصرف است که همه ارکان برق باید به آن توجه کنند و آن را تنها مختص شرکت های توزیع ندانند، چرا که اگر مدیریت صحیح مصرفی صورت نگیرد همه بخش های صنعت برق از تولید تا توزیع درگیر آن خواهند شد.

دشت بزرگ با بیان آنکه مصرف صحیح نیازمند یک کار مدیریتی مشارکتی با همکاری مشترکین و مصرف کنندگان است، افزود: مدیریت مشارکتی می گوید که کار مناسب را توسط افراد مناسب و در زمان مناسب انجام دهیم، در ارتباط با صنعت برق کار مناسب همین مدیریت مصرف است و زمان مناسب هم همین امروز است که سخت ترین سال به لحاظ خشکسالی است.

وی بیان کرد: امروزه صنعت برق نیازمند یک تغییر، تحول و طراحی الگوی توسعه خدمات نوین در صنعت برق بوده و نیازمند پیاده کردن الگوی حکمرانی خوب در ارتباط با صنعت برق و شاخص های آن است، یکی از شاخص های این حکمرانی خوب محصولی کردن خدمات و رساندن برق با کیفیت به مشترکین است.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان یکی از شاخص های کیفی صنعت برق را توسعه انرژی های تجدید پذیر دانست و افزود: ۶۰ درصد تولید خوزستان از نیروگاه های برق آبی است که با خشکسالی اخیر و کاهش آورد ۴۸ درصدی سدها نسبت به سال قبل و ۶۶ درصدی نسبت به بلند مدت برای ما به یک تهدید تبدیل شده است، برای مقابله با این شرایط باید انرژی های تجدید پذیراز نوع خورشیدی و بادی با مشارکت کل کشور و همه شرکت های برق منطقه ای جایگزین برق آبی ها شود.

دشت بزرگ گفت: انرژی های تجدید پذیر در خوزستان می تواند همزمان چند هدف تامین انرژی با کیفیت، جایگزینی برای برق آبی ها، تثبیت گرد و خاک، جذب سرمایه گذاری و اشتغال زایی را دنبال کند.

وی با بیان اینکه شرکت برق منطقه ای در خوزستان یک برند نام آشنا است، تصریح کرد: ۱۴۴ پروژه در سطح شرکت با ارزش سرمایه گذاری دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان فعال است که با بهره برداری از آن ها هشت هزار مگاولت آمپر به ظرفیت پست های انتقال و فوق توزیع و ۲ هزار کیلومتر مدار به خطوط انتقال شبکه اضافه خواهد شد.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با تشکر از حضور ارزیابان توانیر، اظهار کرد: فرصت خوبی پیش آمده تا از تجارب گرانبهای حاضرین که همه از دانشمندان و پیشکسوتان صنعت برق کشور هستند بیشترین استفاده شود و انتقال تجارب صورت بگیرد.

محمد حسین میرحسینی از برق منطقه ای یزد و سرگروه ارزیاب بخش پست، عباس بیاتی از دفتر فنی و نظارت شبکه توانیر و ارزیاب بخش رلیاژ، مجید عبدالهی از برق منطقه ای تهران و ارزیاب بخش بهره برداری و مهدی صابریان از برق منطقه ای سمنان و ارزیاب بخش خط نیز حضور یک هفته ای خود در خوزستان را فرصت مناسبی برای استفاده از تجارب شرکت برق منطقه ای خوزستان و انتقال تجارب دانستند.

همچنین مسعود قنواتی معاون بهره برداری شرکت در این جلسه گزارشی از وضعیت بهره برداری شبکه برق منطقه ای خوزستان در سال ۹۶ ارائه داد.

در پایان نیز برنامه جلسات و بازدید ارزیابان شرکت توانیر از تجهیزات، پست ها، خطوط و .. شرکت برق منطقه ای خوزستان مشخص شد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 انرژی برق خشکسالی صنعت گرد و خاک موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد

ایسنا/قم رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود.

سرهنگ علیرضا ایراندوست در نشست خبری امروز ۱۱ اردیبهشت که به مناسبت هفته جهاد سازندگی برگزار شد، با بیان اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود، عنوان کرد: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده بود و ما نیز معین اجرایی آن در قم بودیم در ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود؛ همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده است نیز راه‌اندازی می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، راه اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله کشی، سم پاشی محل نگهداری دام‌ها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمود و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه را از دیگر برنامه‌های هفته جهاد سازندگی معرفی کرد.

وی با اشاره به اعطای ۱۵۷ میلیارد تومان وام تبصره ۱۸ گفت: ۹۳ میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم.

ایراندوست با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، اضافه کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادگر در غرب قم یعنی پردیسان قم و قرارگاه حضرت معصومه(س) در شرق استان شامل؛ پردیسان، سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه به صورت کاملاً مردمی فعالیت می‌کنند؛ تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم‌التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت های این قرارگاه‌ها است.

وی با اشاره به مرمت ۱۰۲ منزل محرومان و نیازمندان در سال گذشته، ادامه داد: یکی از کارهای ویژه‌ای که امسال از طریق قرارگاه های جهادی صورت گرفت مشارکت در غرس درختان بود که روزانه هزار رأس درخت غرس می‌شد و با اعلام فراخوان در روز جمعه مردم نیز پای کار آمدند و این فرآیند در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

ایراندوست حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان به همراه خانواده را از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستاها دانست و گفت: در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته و امام جماعت با خانواده مستقر شده است.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه‌های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس‌های تقویتی با همکاری گروه‌های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت گستره‌تر صورت بگیرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه فعالیت قرارگاه کلاسی نو در هفته بسیج سازندگی آغاز می‌شود، یادآور شد: هدف از این قرارگاه تعمیر و بهسازی مدارس است و کارهای اجرایی این کار توسط گروه‌های جهادی تخصصی و نظارت و معرفی مدارس توسط اداره کل نوسازی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: ۲۴ اردیبهشت رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه‌ با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

ایراندوست جشنواره روایت جهاد را مورد توجه قرار داد و گفت: ۲۵ اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • فرار نساجی از منطقه سقوط/ دربی کرمان برنده نداشت
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد