Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان در جلسه ی بررسی مسائل و چالش های پیمانکاران شرکت برق منطقه ای خوزستان، گفت: برق خوزستان به لحاظ جایگاه ویژه این استان در تولید ناخالص ملی کشور و شرایط اقلیمی باید از لحاظ کیفیت و پایداری به بالاترین سطح ممکن برسد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، در این جلسه، ابتدا مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان بیان کرد: جلسه بررسی مسائل و چالش های پیمانکاران شرکت برق منطقه ای خوزستان، رویه ی جدیدی است که طرفین قرار داد در یک فضای صمیمی و رو در رو با حضور عامل سوم (استاندار خوزستان) مسائل را حل کنند و به شرایط قطع همکاری نرسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود دشت بزرگ با بیان آنکه عمده مسائل موجود ناشی از عوامل بیرونی مانند شرایط اقتصادی و تغییر نرخ ارز است، تصریح کرد: فرصتی دست داده تا از بروکراسی زمان بر اداری فاصله بگیریم و موانع و چالش هایی که در حوزه نرخ ارز، تعدیل قراردادها و همکاری در حوزه سازمان های درون استانی است را با کمک استاندار برطرف کنیم و پروژه ها را با سرعت بیشتری جلو ببریم.

وی ادامه داد: توسعه صنعتی مقدمه ای بر توسعه اقتصادی است و لازمه ی رسیدن به توسعه صنعتی، برق و حل مشکلات پیمانکاران این حوزه است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان بیان کرد: برای آنکه از اولین مرحله همکاری به مشارکت در پروژه ها برسیم لازم است پنج فاکتور ارتباطات بین کارفرما و پیمانکار، هماهنگی، احساس وابستگی و داشتن منافع مشترک، تلاش هم سو و در نهایت پشتیبانی از همدیگر وجود داشته باشد و این جلسه در راستای همین مقوله ی پشتیبانی از همدیگر است.

دشت بزرگ حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در پروژه های پست و خط شرکت برق منطقه ای خوزستان در سال های ۹۵ و ۹۶ را ۲ هزار و ۲۵۴ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در سه ماه نخست سال ۹۷ نیز بالغ بر ۲۰۴ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته و اجرای ۱۸۴ پروژه اولویت دار خط و پست انتقال و فوق توزیع به ظرفیت ۱۶ هزار و ۷۱۹ مگاولت آمپر و هزار و ۹۶۲ کیلومتر مدار در امسال و سال های پیش رو نیازمند تامین اعتبار و توجه ویژه است.

وی بیان کرد: تعداد قراردادهای منعقده این شرکت با پیمانکاران از سال ۹۵ تاکنون ۴۹۶ مورد بوده است و اکثریت این قراردادها با شرکت های بومی بسته شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان تاکید کرد: عدم تملک زمین، وجود معارضین در بخش خطوط و پست، تاخیر در صدور احکام قضایی، عدم صدور مجوز معدن خاک برای برخی پروژه ها، رشد سرسام آور قیمت های اجرایی پروژه ها و ایجاد ضرر و زیان غیرقابل پیش بینی شده پیمانکاران، افزایش قیمت مواد اولیه به علت بالا رفتن نرخ ارز و عدم ابلاغ به موقع بخشنامه های جبران آثار تغییرات نرخ ارز و مصالح و .. از مشکلات و چالش های اجرای پروژه های صنعت برق در وضعیت کنونی است.

استاندار خوزستان نیز در این جلسه بعد از شنیدن صحبت ها و چالش های برخی از پیمانکاران ( بحث تعدیل نرخ ارز برای قراردادهای جاری و آتی، بحث تخصیص ارز، تسریع در نقدینگی و ..)، گفت: پیمانکارن سرمایه های ارزشمند اجرایی این مملکت هستند و در حد توان پیگیر رفع مشکلات شما در استان و مرکز خواهم بود.

غلامرضا شریعتی ادامه داد: اداره کشور نیازمند برطرف کردن مشکلات پیمانکاران است و باید از تفکری که بین سازمان ها و پیمانکاران فاصله ایجاد می کند و مشکل این نیروهای توانمند را تنها مشکل خودشان می داند فاصله بگیریم.

وی با اعلام آمادگی برای رفع چالش های پیمانکارن، بیان کرد: لازم است که کارفرمایان و ذینفعان از هم حمایت کنند و در کنار هم باشند تا کار به نتیجه برسد، نباید به زیان پیمانکاران راضی باشیم بلکه باید کاری کنیم تا تقویت شوند.

استاندار خوزستان اضافه کرد: برق زیرساخت اصلی همه امور است و نباید در اجرای پروژه های آن خللی وارد شود، باید برق استان خوزستان که نقش عمده ای در تولید ناخالص ملی کشور دارد از لحاظ کیفیت در صدر و بالاترین نقطه ی ممکن باشد.

شریعتی با بیان اینکه قبلا نیز چنین مشکلات اقتصادی برای کشور به وجود آمده بود و به سلامت از آن عبور کرده ایم، اظهار کرد: با رعایت حقوق دولت و حفظ بیت المال مسائل پیمانکاران را پیگیری کرده و آنها را با دستگاه های نظارتی و اجرایی در استان و مرکز در میان می گذارم تا با رفع این موانع در کنار هم برای عمران و آبادانی خوزستان تلاش کنیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 برق حقوق سرمایه سرمایه گذاری شرایط اقتصادی جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۹۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان نقطه اتصال منطقه است

مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی رییس‌الوزرای طالبان گفته است افغانستان نقطه اتصال منطقه است و این موضوع بدون این کشور ممکن نیست.

مولوی عبدالکبیر در مراسم فراغت دانشجویان دانشگاه پولی‌تخنیک در کابل گفت پروژه‌های بزرگ اقتصادی کاسا یک هزار، تاپی و ترانزیت منطقه‌ای بدون حضور افغانستان ناممکن است و طالبان خواستار عملی شدن این پروژه‌ها هستند.

او همچنان از کشورها و شرکت‌های بزرگ دعوت کرد تا به افغانستان آمده و سرمایه‌گذاری کنند.

طالبان پیش از این نیز خواستار سرمایه‌گذاری شرکت‌های خارجی در بخش‌های مختلف در افغانستان شده بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • برگزاری آیین نکوداشت هفته کارگر در شرکت فولاد اکسین/ تجلیل از کارگران نمونه
  • پست برق ۱۳۲ ‌کیلوولت‌ شاهد بهبهان برق‌دار شد
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه