Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: صندوق GCF ( صندوق اقلیم سبز) بوده و در آن ۷۱ میلیون دلار به صورت بلاعوض جهت محافظت از شبکه در مقابل ریزگردها درخواست شده است.

 محمود دشت بزرگ اظهار کرد: نشست محیط زیستی کره جنوبی در نهم اکتبر (۱۷ مهرماه ) برگزار می شود و در آن طرح موضوع حمایت از بسته پیشنهادی برق منطقه ای خوزستان به صندوق بین المللی GCF جهت افزایش تاب آوری شبکه برق خوزستان درمقابل تغییرات اقلیم ( ریزگرد و افزایش دما) یکی از اتفاقات مهم این نشست خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تصریح کرد: بسته ۱۱۸ میلیون دلاری برق منطقه ای خوزستان، شامل زمینی (کابلی) کردن ۶۰ کیلومتر خط فشار قوی، احداث یک دستگاه پست انتقال و احداث یک دستگاه پست فوق توزیع بصورت GIS جهت محافظت از شبکه در مقابل ریزگرد و سایر آلودگی های زیست محیطی می باشد که تامین حدود ۶۰ درصد از منابع این پروژه به میزان ۷۱ میلیون دلار توسط صندوق به صورت بلاعوض درخواست شده است.

 مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان افزود: هدف از ارائه این بسته پیشنهادی افزایش قابلیت اطمینان شبکه و کاهش خاموشی های ناشی از ریزگرد در خوزستان به منظور افزایش رفاه مردم استان با توجه به شرایط زیست محیطی جدید خواهد بود.

 دشت بزرگ بیان کرد: صندوق GCF یا اقلیم سبز در سال ۲۰۱۵ در معاهده پاریس پیش بینی و از سال ۲۰۱۶ با سرمایه گذاری کشورهای توسعه یافته با دو هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و افزایش سازگاری جوامع با تغییرات اقلیمی شروع به کار کرده است.

وی افزود: بسته پیشنهادی برق منطقه­ ای خوزستان اولین بسته پیشنهاد شده از سوی ایران و تنها بسته پیشنهادی یک سازمان دولتی از ایران به این صندوق می باشد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۰۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند