Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز – ايرنا- مديرعامل شرکت برق منطقه اي خوزستان گفت: سيل اخير خوزستان تاکنون سه هزار و 360 ميليارد ريال به تاسيسات و زيرساخت هاي اين شرکت خسارت وارد کرد.

محمود دشت بزرگ روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: يکهزار و 695 دکل برق منطقه اي خوزستان در معرض آبگرفتگي سيل قرار داشت که از اين تعداد يکهزار و 144 دکل دروضعيت بحراني قرار دارند و بايد به آنها رسيدگي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه 6 دکل سقوط کرده در اثر سيل نياز به اصلاح و بازسازي دارند، تصريح کرد: جاده هاي دسترسي خطوط و فونداسيون دکل ها به دليل شدت و ماندگاري سيل دچار آب شستگي شدند و بايد در همه آنها ترميم صورت گرفته و جاده هاي دسترسي بازسازي شوند.
مديرعامل شرکت برق منطقه اي خوزستان افزود: از 47 پست در معرض آبگرفتگي 18 پست حالت بحراني داشتند و سيل به بستر و ديوارهاي محوطه هاي آنها نيز خساراتي زده است.
دشت بزرگ انجام اقدامات مقابله اي براي سيل بندي و خاکريزي در اطراف اين 18 پست را يکي ديگر از خسارت هاي شرکت برق منطقه اي خوزستان در سيل اخير اعلام کرد.
وي با بيان اينکه همه تلاش برق منطقه اي خوزستان اين بوده که خاموشي در شبکه رخ ندهد، تاکيد کرد: در شبکه انتقال و فوق توزيع استان هيچگونه خاموشي ناشي از سيل رخ نداده که در اين خصوص دستگاه هاي بسياري ما را ياري کردند.
خروجي سدهاي خوزستان به ويژه سد کرخه در روزهاي اخير به صورت تدريجي کاهش داشته است. با اين وجود حجم ذخيره سد کرخه هنوز 5.9 ميليارد مترمکعب است که 700 ميليون متر مکعب از حجم نرمال آن (5.2 ميليارد مترمکعب) بيشتر است.
سيلاب کرخه و دز تاکنون برخي مناطق روستايي و شهري در شوش، اهواز، شوشتر، شادگان، کارون، دشت آزادگان، حميديه، باوي و هويزه را به زير آب برده است. به دنبال سرريز کانال چمران در حميديه و کانال سلمان همچنين سرريز زهکش نيشکر دهخدا، محله عين 2 با سيلاب روبه رو شد که پس از آن استاندار خوزستان در روز چهارشنبه دستور تخليه محله هاي عين2، گلدشت، کوي سياحي، کوي سليم آباد و کوي سادات اهواز را صادر کرد.
در پي اين سيلاب، دستور تخليه هفت شهر و بيش از 250 روستاي خوزستان صادر شده است.
به گفته وزير کشور 400 هزار نفر در خوزستان در معرض سيلاب هستند.
9887/6002
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواشناسی با پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی برای ۵ استان غربی کشور هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

صدا و سیما در خبری نوشت: براساس این هشدار، از امشب در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال غرب کردستان، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و تگرگ رخ خواهد داد.

چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و پنج‌شنبه هم استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بروز این پدیده خواهند بود.

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامدهای احمالی این سامانه است.

احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901305

دیگر خبرها

  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان
  • جمع آوری ۵۶۰ میلیارد ریال زکات در خوزستان
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • پست برق ۱۳۲ ‌کیلوولت‌ شاهد بهبهان برق‌دار شد
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان